Hjemmepåske

Påske for meg har de siste årene betydd fjellet. Først hjemme hos svigermor, så på ei hytte sammen med gode venner. I år er svigermor og hyttetur bytta ut med besøk på Maxbo, Plantasjen, Barnas Hus og annet festlig… 

Etter en lang skisesong har påsken vært hellig for meg. Påsken har betydd masse god stemning, lite eller null trening, samt god mat og drikke. Noen turer på nedoverski har og vært obligatorisk.

De siste årene har Hafjell eller Kvitfjell vært det naturlige valget å samles. Men med nytt hus og et nytt familiemedlem så blir påsken i år litt annerledes. Afterski er ikke lenger like høyt på ønskelista som tidligere. Litt trist, samtidig som det er litt godt og. Man blir mindre sliten av turer på Plantasjen enn turer til Gaiastova for å si det sånn…;)

Men å kose meg det skal jeg altså! Og det håper jeg du skal også! For en gutt uten spesielle kristne relasjoner så er påsken hellig i form av å bruke tid og energi på de jeg bryr meg om. Hellig med god mat, god drikke, god musikk og hyggelig samvær.

Så jeg ønsker dere alle en suveren påske, enten dere er på Gaia, på hytta, hjemme eller på Plantasjen sammen med meg;)

Påskehilsen fra marsipankongen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *