OLT samlet på Lillehammer.

I fjor var den årlige oppstartssamlinga med OLT lagt til Fuerte Ventura. I år er det lillehammer. Kanskje ikke så varmt og eksotisk, men mye bedre skiføre her da…

Oppstartsamlinga er en av de mest sosiale samlingene i året. For her samles alle utholdenhetsidrettene på vinterstid under OLT sin fane. Det betyr masse mingling, masse erfarningsutveksling på tvers av lag og idretter, samt en del sosiale høypunkt.

Hvert lag får ansvar for underholdninga en kveld hver, og vi var først ut. Lista ble ikke lagt høyere enn at de fleste bør overgå oss med god margin.

Igår hadde vi første økta på helt perfekte skiforhold på Sjusjøen. Utrolig å gå på slike forhold i mai, og selv om jeg er en ivrig syklist i mai må jeg innrømme at det er langrennsløper jeg trives best med å være. Løpeturen på ettermiddagen avslørte mange elendige løpesteg, inkludert mitt eget. Humøret i gruppa var dog naivt bra.

I dag har styrke stått på programmet, og med en noe brokete vår bak meg så har jeg fått ordre om å ta livet med ro i ettermiddag. Kjedelig for en som har over snittet mye lopper i blodet. Heldigvis er det to økter på programmet imorra:)

Pølsa.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *