Rått i Kollen!

Deltok i min første skicross lørdag. Petter N Invitationals! 

Konkurransen var en ren utslåingskonkurranse for min del, ettersom jeg «slapp» prolog pga oppfølging av min nyfødte datter. Dette medførte at jeg slapp prolog og trening fredag, hvor de 48 beste gikk videre. Men betydde og at jeg ikke fikk testa banen før start.

Banen bestod av hopp, svinger, bratte nedoverbakker og en bratt motbakke. Var rimelig skeptisk på start for første heat og tok det pent i starten. Var litt heldig på det store hoppet hvor R.B Andresen tryna, og jeg fullførte som nr 2 og avanserte til neste runde.

Nå følte jeg meg tryggere, ettersom jeg visste hvor løypa gikk etc. Fikk en god start, men dessverre krangla jeg og Ånund L. Byggland om teten såpass at det endte med stavbrekk på unge Pettersen. Jeg røyk da ut i 1/8 dels finale tror jeg.

Litt kjipt, for dette var noe som var skikkelig moro! Om jeg kunne slått Ånund eller ikke er umulig å si, og ei heller det viktigste. For meg var dette surt av den enkle grunnen at det var så sinnsykt fett å kjøre. Jeg ville kjørt enda om jeg fikk lov!

Grattis til Ånund for seier og rå kjøring. I tillegg vil jeg berømme deg for fett intervju etter målgang og herlig dialekt! Grattis til Petter for flott arrangement og takk til alle publikum som dukka opp og gjorde rammene rundt rennet supre!

Jeg gleder meg til neste år allerede! Og da blir jeg gjerne med både på hoppkonkurransen og banketten og! Som nyfrelst bleieskiftarbeider utgikk det igår:)

Pølsa.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *