Tidenes samling!

Nettopp kommet hjem ifra samling på Sognefjellet. Og det er med rette jeg sier at jeg har kommet hjem fra den beste samlinga jeg har vært på hittil med sprintlaget.

Sognefjellshytta og dets crew stiller alltid opp med den beste service man som langrennsløper kan forvente! Alltid er det en glede å møte gjengen der oppe. I år var i tillegg løypene helt fantastisk. Selvfølgelig hjelper det med mye snø, men den jobben som ble lagt ned daglig i løypene var fantastisk. Skiføret ble et speilbilde av jobben som ble lagt ned.

Sprintlaget har i år fått inn en ny mann, Pål Golberg. Er imponert over måten han har kommet inn i gjengen og over standarden han holder! Moro å få inn et friskt pust! De andre gutta er som alltid offensive og vi er en suveren gjeng!!

En annen mann som har kommet inn og overtatt ansvaret for teknikkjobbinga er Øyvind Sandbakk. For min egen del har det vært en spennende og inspirerende start og jeg er full av motivasjon for å gyve løs på teknisk jobbing utover sommeren. Forhåpentligvis vil jobbinga gi resultater på snø til vinteren. At vår eminente danske, John Max Ertner også blir spilt god og får vist hva han besitter av kunnskaper er også positivt!

Treneren vår skal og ha ros for stort engasjement og stå på vilje! I samme åndedrag vil jeg trekke frem alle de andre trenerne som hjalp til på fjellet. Å jobbe med så mange kompetente folk rundt meg er rått!

Smøreteamet var også på plass og gjorde som alltid en suveren jobb. På sognefjellet er det ikke få ski som skal smøres og testes, måles og renses. Suverent gutta!

Fremover nå blir det å fortsette den gode jobben som jeg har startet på, ha fokus på de riktige detaljene i arbeidet og bare smile!!

Takk for en rå samling alle sammen!

Pølsa.

En tanke om “Tidenes samling!

  1. Hei!
    Så flott å høre om vellykket samling på Sognefjellet! :) Ville benytte anledningen til å takke så mye for at du satte av litt tid til Ulrik :o) Lærerikt for ham!
    Gratulerer så mye med seier i Oslo! :)
    Thrine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *